voetbalwedden tips

Voetbalwedden is online erg veilig en je kunt makkelijk betalen met ideal. Door de leuke bonussen van de verschillende aanbieders is het zeker lucratief geworden om eens te proberen. In het artikel weddenschappen op deze site kun je de verschillende mogelijkheden van het voetbalwedden vinden. Nu een aantal tips die je helpen om een winnende speler te worden bij het voetbalwedden.

Tips

• Ga eerste op zoek naar de juiste wedstrijden. Bekijk de verschillende odds en of er makkelijk te voorspellen wedstrijden bij zitten. Ga dan op zoek naar informatie over deze ploegen zoals schorsingen en blessures. Daarna kun je ook nog naar de historie van de laatste jaren kijken voordat je een weddenschap opeen ploeg gaat maken.

voetbalwedden tips• Een zeker zo belangrijk aspect bij het voetbalwedden is hoe je met je speelgeld omgaat. Omdat voetbal wedden ook voor een deel gokken is moet je je geld altijd goed over wedstrijden verdelen. Op deze manier vang je een eventuele negatieve serie op en ben je niet afhankelijk van een slechte dag van een ploeg of scheidsrechter.

• Bij het online voetbalwedden kun je kiezen uit verschillende bookmakers. Wij hebben voor jou al een selectie gemaakt van de meest betrouwbare aanbieders. Bij iedere wedstrijd geven de bookmakers verschillende odds en jij gaat natuurlijk inzetten bij degene met de beste uitbetalingen. Op het eind van het jaar ga je door iedere wedstrijd de juiste bookmaker te kiezen erg veel winst behalen. Door je bij verschillende bookmakers aan te melden hen je niet alleen de beste odds per wedstrijd maar pak je ook de verschillende bonussen op.

• Ga niet voetbalwedden als je gedronken hebt omdat je dan vaak beslissingen maakt waar je later spijt van krijgt. Dus speel niet bij je online bookmaker met een glaasje op.

• Ga op internet artikelen lezen over het voetbalwedden zodat je geen beginners fouten gaat maken.

• Met voetbal heeft de thuisploeg vaak een voordeel door de 12e man, het fanatieke thuis publiek. Zo kan de quotering voor de mindere thuis spelende club vaak goed zijn. Zoek de wedstrijden uit van topploegen die het vaak moeilijk hebben bij bepaalde thuisspelende ploegen.

• Het beste wacht je lang met het afsluiten van een weddenschap omdat je vlak voor de wedstrijd de laatste informatie hebt met betrekking tot opstellingen en blessures. Het is ook mogelijk om nog tijdens de wedstrijd weddenschappen af te sluiten. Ben je een kenner en zit je live naar een wedstrijd te kijken, dan kan dat erg winstgevend zijn.

• Let er op dat bij het live wedden andere factoren een rol spelen. Verdiep je eerst in het live wedden voordat je hier je geld op in gaat zetten. Je moet namelijk snel beslissingen nemen en kijk ook goed of er bijvoorbeeld al rode kaarten zijn gevallen. Probeer je tactiek tijdens het wedden bij de wedstrijden aan te passen net zoals een trainer dat bij zijn ploeg doet.

• Zet niet in omdat je fan van een ploeg bent. Je bent bevooroordeeld en neemt daardoor misschien niet de juiste beslissing.

• Probeer het verlies van vorige weddenschappen niet in een keer terug te verdienen.

• Zie het als een lange termijn investering en weet dat je af en toe ook zult verliezen.

• Zet niet te veel in op een wedstrijd. Per dag niet meer dan 10% van je te besteden wed geld en niet meer dan 2% per wedstrijd. Op deze manier zal het erg moeilijk zijn om verliesgevend te spelen.